:: یازدهمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران ::

با احترام، به اطلاع کلیه همکاران گرامی می‌رساند که یازدهمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران در تاریخ 10-7 اردیبهشت 1391 با مشارکت فعال دانشگاه علوم پزشکی سمنان در تهران برگزار می‌گردد. دانشگاه علوم پزشکی سمنان بعنوان یکی از حامیان اصلی در برگزاری این کنگره می‌باشد وآقای دکتر کوخایی (عضو هیئت علمی دانشگاه) بعنوان مسئول دبیرخانه کمیته بین‌الملل کنگره مذکور می‌باشد. از علاقمندانی که مایل به ارسال مقاله و اطلاعات بیشتر درباره این کنگره می‌باشند دعوت می‌شود به سایت این کنگره به آدرس ذیل:

مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 13073 بار   |   دفعات چاپ: 543 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 104 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3760