:: آشنایی با نشریه Computers in Biology and Medicine ::
نشریه کامپیوتر در بیولوژی و پزشکی از نشریات معتبر در زمینه آمار و کامپیوتر در پزشکی می باشد. این نشریه در زمینه مقالات ارائه شده درباره کاربرد کامپیوتر و تکنولوژی اطلاعات در علوم مختلف پزشکی و همچنین کاربرد مدل ها و الگوریتم های نوین آماری در علوم سلامت، تشخیص پزشکی و ... فعالیت می نماید. IF پنج ساله این نشریه در حال حاضر حدود 1.3 می باشد و با توجه به سیاست های جدیدی که در پیش گرفته است به احتمال زیاد در آینده بالاتر خواهد رفت. لازم بذکر است که این نشریه جزو نشریات Elsevier نیز می باشد.

در حال حاضر دکتر جعفر علاوی طوسی (مدیر انفورماتیک معاونت های آموزشی و پژوهشی) بعنوان Associate editor و عضو هیئت تحریریه این مجله فعالیت می نماید، لذا همکاران و پژوهشگران محترم می توانند از این فرصت استفاده نموده و مقالات خود را برای بررسی به این مجله ارسال نمایند.

آدرس سامانه آنلاین ارسال مقاله   http://ees.elsevier.com/cbm می باشد.

دفعات مشاهده: 10229 بار   |   دفعات چاپ: 459 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 81 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3760