:: راه اندازی سایت های جدید معاونت تحقیقات و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۳/۲۵ |

1394/03/25: به همت اداره فناوری اطلاعات و مدیریت انفورماتیک معاونت تحقیقات و فناوری سایت های جدید این معاونت و واحدهای زیر مجموعه آن راه اندازی شدند.

این سایت ها با استفاده از سامانه تولید محتوای آریانیک که یکی از قویترین سامانه های موجود در کشور می باشد تولید شده و دارای توانائی ها و امکانات مختلفی می باشند. معاونت تحقیقات و فناوری طی یک دوره آماده سازی چند ماهه اقدامات و زیرساخت های اولیه جهت ساخت سایت هایی شکیل و متفاوت از سایت های موجود دانشگاه را شروع کرد. در طی این اقدامات چارچوب اولیه سایت ها در طی جلسات مختلف با مدیران واحدهای مختلف معاونت طراحی گردید. همچنین طرح های مختلف گرافیکی جهت آرم و بنرهای سایت ها بررسی و با استفاده از طراح گرافیست حرفه ای به تولید نهایی رسید.

در تولید این سایت ها از ساختار مبتنی بر کاشی (Tile) بجای ساختار مرسوم و سنتی سه ستونه استفاده شده و سعی گردیده است تا هر سایت دارای ماهیت و یکپارچگی خاص خود باشد.

دفعات مشاهده: 1324 بار   |   دفعات چاپ: 239 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3862