:: نظر سنجی در مورد سمات ::

همانگونه که می دانید سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی ( علم و فناوری ) به سمات تغییر نام داده است. سمات عنوانی است که کمیته راهبری برای مشخص کردن عنوان سامانه در حوزه وزارت علوم و بهداشت و نیز دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کرده است. بهره برداری از فاز اول سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقات علوم پزشکی آغاز شده و فاز دوم آن نیز آغاز گردیده است.

لطفاً نظرات خود را در مورد این سامانه و استراتژیهای مربوطه بیان فرمائید. استراتژیهای مربوطه در لینکهای زیر قابل دسترسی هستند. نظرات شما اساتید گرامی در پیشبرد هر چه بیشتر این پروژه، کمک بزرگی خواهد بود.

جهت اظهار نظر به بخش "تسهیلات مطالب" وارد شوید.

معاونت آموزشی و پژوهشی

دانشگاه علوم پزشکی سمنان

دفعات مشاهده: 5922 بار   |   دفعات چاپ: 619 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 173 بار   |   1 نظر
نظر ارسال شده توسط drtoussy@yahoo.com در تاریخ ۱۳۸۹/۱۱/۲۱
احتراماً بعرض مي رساند كه ارزشيابي اين سامانه بطور مناسب و براساس نيازها و اولويت هاي يك سامانه پژوهشي در حال انجام بوده و شاخص هاي مناسبي نيز براي اين ارزشيابي مورد استفاده قرار گرفته است.
اين شاخص ها با توجه به نيازهاي پژوهشي در سطح دانشگاه و همچنين نيازهاي اطلاعاتي و ارتباطي در سطح وزارتخانه، بخوبي كيفيت و كارايي سامانه را ارزيابي مي نمايد.
شاخص هايي چون وضعيت طرح هاي پژوهشي، پايان نامه ها، كارنامه علمي اعضاء، نشريات، كنفرانس ها و ...، و قابليت ايجاد خروجي با فرمت XML در ميان اين موارد مشاهده مي گردد كه بخوبي اهداف فوق را پيگيري مي نمايد.
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3760