[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلی جستجو در سامانه درباره سامانه اخبار و رویدادها نقشه سایت فهرست داده ها تماس با ما ::
:: اعضا - آنا عبدالشاهی ::
:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر آنا عبدالشاهی | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
مقالات چاپ شده
# عنوان نگارندگان عنوان مجله سال انتشار نوع انتشار نوع مقاله
1 Choice of solvent extraction technique affects fatty acidcomposition of pistachio (Pistacia vera L.) oil Anna Abdolshahi & Mojtaba Heydari Majd & Food Sci Technol 2015 چکیده مقاله پژوهشي اصيل
2 Evaluation of protein, fat and fatty acids content of the pistachio (Pistacia vera L.) cultivars of Damghan, Iran A.Abdoshahi,S.A.Mortazavi, A.A.Shabani, A.H.Elhamirad, M. Taheri International journal of nuts 2011 چکیده مقاله پژوهشي اصيل
3 بررسی اثرات ضد قارچی پوشش خوراکی حاوی مانوپروتئین مخمرساکارومیسس سرویزیه بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته آنا عبدالشاهی فریده طباطبایی یزدی علی اکبرشعبانی سید علی مرتضوی عبدالرضا محمدی نافچی مجله دانشگاه علوم پزشكي مازندران 1395 چکیده مقاله
4 بررسي اثر حلال و تكنيك استخراج بر تركيب اسيدهاي چرب روغن پسته آنا عبدالشاهي 1- سيد علي مرتضوي 2*- علي اكبر شعباني 3- امير حسين الهامي راد 4- مهرداد طاهري 5- مجتبي حيدري مجد نشريه پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران 1393 چکیده مقاله
5 بررسی مقاومت حرارتی و ترکیباسیدهاي چرب روغن ارقام پسته آنا عبدالشاهی 1*، سید علی مرتضوي 1، علی اکبر شعبانی 2، امیر حسین الهامی راد 1، مهرداد طاهري 3، محمد آرمین نوآوري در علوم و فنّاوري غذایی 1393 چکیده مقاله
:: ::
Semnan University of Medical Sciences - SEMAT system
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 3781