دانشگاه علوم پزشکی سمنان - سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی
دکتر آنا عبدالشاهی - کارنامه علمی کامل


ana.abdoshahigmail.com

برگشت به صفحه کارنامه علمی
[نسخه ویژه چاپ]
اطلاعات فردی
پست الکترونیک ana.abdoshahigmail.com
نشانى پایگاه اینترنتى
نشانی توئیتر
نشانی لینکدین
نشانی گوگل پلاس
نشانی تلگرام
نشانی ریسرچ گیت
نشانی گوگل اسکالر
نشانی پروفایل اسکوپوس
نشانی ارکید
نام کامل دکتر آنا عبدالشاهی
محل تولد دامغان
تاریخ تولد 1360
وضعیت تاهل متاهل
آخرین رشته تحصیلى علوم و صنایع غذائی
محل اخذ آخرین مدرک دانشگاه فردوسی مشهد
اطلاعات شغلی
محل خدمت گروه بهداشت آرادان
درجه علمی دکترا
استادیار
وضعیت استخدامی رسمی قطعی
نوع خدمت آموزشی
اطلاعات تماس
تلفن محل کار 02334544837
دورنگار
نشانی Iran, Semnan, Aradan, nutrition and food science faculty
کدپستی
صندوق پستی
شهر Damghan
کشور ایران
سوابق تحصيلي
# دوره دانشگاه محل تحصیل شهر محل تحصیل کشور محل تحصیل تاریخ فارغ‌التحصیلى میانگین کل
1 کارشناسی شهید بهشتی تهران ایران 1383 16.34
2 کارشناسی ارشد آزاد اسلامی سبزوار ایران 1390 17.79
3 دکتری (Phd) فردوسی مشهد مشهد ایران 1395 18.52
آشنايي با زبان
# زبان میزان مهارت ترجمه میزان مهارت مکالمه
1 انگلیسی عالی متوسط
مهارت‌هاي حرفه‌اي
# عنوان مهارت‌ حرفه‌اى تاریخ آغاز فعالیت
1 مهارت هفتگانه کامپیوتر
سوابق شغلي
# عناوین مسئولیت‌ها سازمان محل خدمت تاریخ شروع تاریخ خاتمه
1 کارشناس نظارت بر امور غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان دامغان 1384 1395
2 کارشناس آموزش معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان 1387 1390
3 عضو کمیته آموزشی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی سمنان 1387 1390
4 دبیر کمیسیون پزشکی شبکه بهداشت و درمان دامغان 1387 1389
5 عضو شورای راهبردی تغذیه دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی سمنان 1386 1390
6 مسوول تغذیه دانشکده بهداشت دامغان دانشکده بهداشت دامغان 1394 1396
7 عضو هیات علمی (استادیار) بخش صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1395
8 عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی (نمک) دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1395
9 عضو شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1395
10 عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1395
11 عضو شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1395
12 مسوول اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان 1396
علايق تحقيقاتي
# عنوان علاقمندى تاریخ آغاز فعالیت
1 ارزش تغذیه ای پسته 1389
2 آفلاتوکسین در پسته 1387
3 آفت کش ها و سموم پسته
4 بیوفیلم خوراکی
5 مانوپروتئین مخمر ساکارومیسس سرویزیه
دوره‌هاي تدريس شده
# عناوین دروس مکان و تاریخ تدریس
1 بهداشت مواد غذایی دانشکده بهداشت دامغان1388-1387-1389
2 بازرسی و کنترل مواد غذایی دانشکده بهداشت دامغان1388
3 تخمیر در مواد غذایی دانشگاه رسول اکرم دامغان
4 اصول تغذیه دانشکده بهداشت دامغان
5 تغذیه کاربردی دانشکده بهداشت دامغان
6 میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد دامغان
7 میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد دامغان
8 بیولوژی مولکولی میکروارگانیزم ها دانشگاه آزاد دامغان
9 تکنولوژی و صنعت قند دانشگاه آزاد دامغان
10 تکنولوژی تولید نوشابه ها دانشگاه آزاد دامغان
11 زبان تخصصی صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان
12 بیوتکنولوژی در صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان
13 ایمنی مواد شیمیایی و سموم دانشکده آرادان
14 میکروبیولوژی عمومی دانشگاه دامغان
كارگاه‌هاي تدريس شده
# عناوین کارگاه‌ها و دوره‌هاى آموزشى سازمان برگزار کننده محل برگزارى تاریخ برگزارى
1 استانداردهای سری ایزو دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیمارستان رضایی دامغان 1388
2 اصول تغذیه بسیج جامعه پزشکی پایگاه های بسیج شهرستان دامغان 1388
3 بسته بندی خشکبار جهاد کشاورزی اداره جهاد کشاورزی دامغان 1389
4 انتقال آنتی بیوتیک ها در زنجیره غذا دام انسان بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دانشگاه علوم پزشکی سمنان 1390
5 بیماریهای غذازاد دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیمارستان ولایت دامغان 1394
6 تغذیه سالم بیمارستان رضایی دامغان دانشکده بهداشت دامغان 1394
طرح‌هاي تحقيقاتي
# عناوین طرح‌هاى پژوهشى مجریان سازمان حامى محل اجرا وضعیت طرح تاریخ تکمیل
1 ارزیابی آلودگی پسته شهرستان دامغان به انواع آفلاتوکسین هایB1,B2,G1,G2 آنا عبدالشاهی معاونت غذا و دارو شهرستان دامغان تکمیل شده 1389
2 بررسی میزان مانده آفت کش ها در مغز پسته با روش کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتر جرمی در شهرستان دامغان تکمیل شده -
مقالات چاپ شده
# عنوان نگارندگان عنوان مجله سال انتشار نوع انتشار نوع مقاله
1 Choice of solvent extraction technique affects fatty acidcomposition of pistachio (Pistacia vera L.) oil Anna Abdolshahi & Mojtaba Heydari Majd & Food Sci Technol 2015 چکیده مقاله چکیده مقاله
2 Evaluation of protein, fat and fatty acids content of the pistachio (Pistacia vera L.) cultivars of Damghan, Iran A.Abdoshahi,S.A.Mortazavi, A.A.Shabani, A.H.Elhamirad, M. Taheri International journal of nuts 2011 چکیده مقاله چکیده مقاله
3 بررسی اثرات ضد قارچی پوشش خوراکی حاوی مانوپروتئین مخمرساکارومیسس سرویزیه بر رشد آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته آنا عبدالشاهی فریده طباطبایی یزدی علی اکبرشعبانی سید علی مرتضوی عبدالرضا محمدی نافچی مجله دانشگاه علوم پزشكي مازندران 1395 چکیده مقاله چکیده مقاله
4 بررسي اثر حلال و تكنيك استخراج بر تركيب اسيدهاي چرب روغن پسته آنا عبدالشاهي 1- سيد علي مرتضوي 2*- علي اكبر شعباني 3- امير حسين الهامي راد 4- مهرداد طاهري 5- مجتبي حيدري مجد نشريه پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران 1393 چکیده مقاله چکیده مقاله
5 بررسی مقاومت حرارتی و ترکیباسیدهاي چرب روغن ارقام پسته آنا عبدالشاهی 1*، سید علی مرتضوي 1، علی اکبر شعبانی 2، امیر حسین الهامی راد 1، مهرداد طاهري 3، محمد آرمین نوآوري در علوم و فنّاوري غذایی 1393 چکیده مقاله چکیده مقاله
مقالات ارايه شده
# عنوان نگارندگان مشخصات کنفرانس سال برگزارى نوع ارائه
1 Evaluation of Protein, Fat and fatty acids content in Damghan, Iran pistachio (Pistacia vera L) cultivars Anna Abdoshahianna, S. Ali Mortazavi, Aliakbar shaabani, Mehrdad Taheri and Mojtaba Heidari AOCS Annual meeting & Expo, Clifornia 2012 پوسترى
2 Optimization of ultrasound extraction of phenolic compounds snd antioxidant activity from phlomidoschema parviflorum by response surface methodology Mojtaba Heidari, Davoud Salar bashi and Anna Abdoshahianna AOCS Annual meeting & Expo, Clifornia 2012 پوسترى
3 Optimization the extraction of methanolic extract of phlomidoschema parviflorum and its effect on the stability of soybean oil . Mojtaba Heidari, Davoud Salar bashi and Anna Abdoshahianna AOCS Annual meeting & Expo, Clifornia 2012 پوسترى
4 Evaluation of aflatoxin contamination in pistachio nut in Damghan, Iran Anna, Abdoshahi , H.Yazdanpanah , H. Rostamzadeh , M. Taheri 1 st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits, Islamic azad university of Damghan 2011 پوسترى
5 Pre - and Post harvest control strategies to minimizing aflatoxin contamination in pistachio nut production chain . Anna , Abdoshahi- H.Yazdanpanah- H. Rostamzadeh - M. Taheri 1 st International Symposium on Mycotoxins in Nuts and Dried Fruits, Islamic azad university of Damghan 2011 پوسترى
## داوری مقالات در مجلات علمی
# عناوین مجلات تاریخ همکارى و توضیحات
1 نوآوري در علوم و فنّاوري غذایی 1393
برگشت به صفحه کارنامه علمی